top of page
  • Фото автораЛевченківський НВК

Бесіда зі школярами на тему «Стоп булінг!»

8 листопада 2018 року в школі була проведена бесіда працівниками служби у справах дітей Драбівської районної державної адміністрації з учнями 4-9 класів на тему: «Стоп булінг!».

До булінгу може бути схільний будь - який організований колектив, це може відбуватися в школі, в шкільному таборі, у власному дворі поза уроками; мабуть не існує серед нас людини, яка б не стикалась з цим явищем навіть у якості свідка. Булінг широко розповсюджене явище та, в той же час, залишається так би мовити невидимим – це відбувається через сором, беззахисність постраждалого та байдужість оточуючих. На жаль, дехто, особливо той, хто пережив фізичне або психологічне насильство у дитинстві, все ще вважає випадки булінгу частиною ініціації у доросле життя або звичайним явищем у житті колективу.

В ході бесіди висвітлювалась інформація про те, що таке булінг, яких видів він буває; як відрізнити його від звичайного конфлікту, який можуть вирішити підлітки власноруч; яким чином захищати свої особисті кордони; чому булять; як допомогти об’єкту булінгу та що робити з агресором; як запобігти булінгу у подальшому; продемонстровано відео на цю тематику.


10 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Шевченківські дні

Щороку, напередодні 9 березня, весь світ вшановує Великого Кобзаря України - Т.Г. Шевченка. В нашій школі вже традиційно Шевченківські дні розпочалися з урочистої лінійки "Вічне слово Кобзаря", яку пі

bottom of page