top of page
  • Фото автораЛевченківський НВК

План заходів проти кору

1. Поповнити інформаційний куточок інформацією, щодо захворювання на Кір. Профілактику.

2. Провести роз’яснювальну роботу серед учнів, педагогічних працівників щодо шляхів розповсюдження захворювання й запобігання епідемічним ускладненням.

3. Обмежити проведення масових заходів на період епідемії Кору на період епідемії.

4. Забезпечити оптимальний температурний режим в приміщеннях згідно санітарних норм. На опалювальний період.

5. Провести бесіди серед технічного персоналу, щодо дотримання санітарно-гігієнічного та дезінфекційного режиму згідно санітарних норм та своєчасного прибирання та провітрювання приміщень школи.

6. Проводити роз’яснювальну роботу серед дітей та їх батьків щодо шляхів розповсюдження захворювання та способів запобігання епідемічним ускладненням.

7. Простежити за дотриманням учнями правил особистої гігієни. Часто мити руки з милом, використовувати індивідуальні рушники. Забезпечення дітей вологими серветками .

8. Проводити щоденний облік і аналіз захворюваності на Кір.

9. Забезпечити навчальний заклад необхідними дезінфікуючими засобами, що використовуються для запобігання розповсюдження захворювання.

10. У разі появи у дитини ознак захворювання , відсторонити від перебування у навчальному закладі та направити до лікувальної установи.

11. Контролювати виконання всіх заходів із дотримання санітарно - гігієнічних вимог у школі .

12. Провести роз’яснювальну роботу серед працівників їдальні щодо правильної обробки посуду та приміщення їдальні з метою профілактики Кіру

13. Не допускати в організований колектив учнів після хвороби на Кір без довідки від лікаря.

14. Проводити щоденне провітрювання приміщень ( не менше 3-х разів на добу). Слідкувати чи своєчасно проводиться вологе прибирання класу тех. працівниками школи у разі невиконання повідомити медичного працівника.




9 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Шевченківські дні

Щороку, напередодні 9 березня, весь світ вшановує Великого Кобзаря України - Т.Г. Шевченка. В нашій школі вже традиційно Шевченківські дні розпочалися з урочистої лінійки "Вічне слово Кобзаря", яку пі

bottom of page