top of page
  • Фото автораЛевченківський НВК

І тур Всеукраїнського конкурсу "Учитель року - 2019"

Наказом відділу освіти Драбівської райдержадміністрації від 22.10.2018 №208 "Про проведення та участь у зональних конкурсних випробуваннях І туру Всеукраїнського конкурсу "Учитель року -2019" було визначено конкусантів у номінації "Основи здоров’я" серед яких був відзначений учитель нашої школи, Дяченко Тетяна Василівна.

6 листопада 2018 року на базі Драбівського НВК "ЗОШ І-ІІІ ст.ім.С.Васильченка-гімназія" пройшло перше випробування - урок.

У номінації «Урок» учасники конкурсу розкривали тему обраного відкритим жеребкуванням уроку в контексті свого досвіду роботи. Журі конкурсу ураховувало творчий підхід педагогів до використання сучасних педагогічних технологій (у тому числі комп’ютерних), здатність до продукування власних ідей, реалізацію наскрізних змістовних ліній, уміння аналізувати шляхи та способи досягнення високих результатів освітнього процесу, а також оцінювати їх ефективність, мотивувати навчальну діяльність, самостійну роботу учнів тощо.

Вчитель з перших хвилин уроку наповнила в дитячий колектив духом радості, викликала зацікавленість, інтерес учнів до того, що відбувається на уроці, що й передбачено зробити. Також Тетяна Василівна зуміла легко встановити контакт з дітьми та організувати навчальну взаємодію на уроці.

Журі відмітило професійну компетентність, результативність та практичну спрямованість вчителя.




18 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Шевченківські дні

Щороку, напередодні 9 березня, весь світ вшановує Великого Кобзаря України - Т.Г. Шевченка. В нашій школі вже традиційно Шевченківські дні розпочалися з урочистої лінійки "Вічне слово Кобзаря", яку пі

bottom of page